Afdek en Bouwtapijt
Producten Informatie en contact

Afdek en Bouwtapijt

Afdektapijt & bouwtapijt zonder fratsen!      

Afdektapijt en bouwtapijt zijn onmisbaar voor het behoud van uw bestaande vloeren. Maar voor een eenvoudig stuk afdektapijt of bouwtapijt wilt u vooral niet teveel betalen.  Dat begrijpen wij bij GJ Floors als geen ander. Daarom profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

Goedkoopste afdektapijt & bouwtapijt van Nederland!

Bij GJ Floors koopt u goedkoop afdektapijt & Bouwtapijt, zonder in te leveren op kwaliteit. Als vanzelfsprekend heeft dit speciale tapijt niet dezelfde eigenschappen als een echt kwaliteitstapijt, maar u bent wél verzekerd van een goede bescherming en demping. Vergelijk de prijzen van GJ Floors maar eens met de concurrent. Dan komt u er al snel achter dat GJ Floors écht de goedkoopste van Nederland is!

De beste bescherming voor uw vloeren

Het afdektapijt en bouwtapijt van GJ Floors vormen een perfecte bescherming voor uw vloer, wat uw gebruiksdoel ook is.  Wat dacht u bijvoorbeeld van bouwtapijt als toepassing bij feesten en partijen of in de sportzaal tijdens een bijzonder evenement? Bovendien is afdektapijt de perfecte oplossing voor beursvloeren, tijdelijke bewoning, of ter bescherming van uw woonkamer tijdens het schilderen of stuken.

Super snel geleverd

Afdektapijt en bouwtapijt worden regelmatig gebruikt door bouwvakkers,  standbouwers  of organisatoren van evenementen. Behoort u ook tot één van deze groepen? Dan heeft u ongetwijfeld te maken met een strakke tijdsplanning. Daarom levert GJ Floors super snel door heel Europa. In Nederland profiteert u zelfs van een maximale levertijd van slechts drie dagen! 

per pagina
Aflopend
  • Tapijttegel Tapijttegel € 7.95 € 0.96 Per tegel0.79 ex btw
  • Afdekvilt Afdekvilt € 3.96 € 1.75 per m21.45 ex btw
  • Watervast Watervast € 8.95 € 2.75 per m22.27 ex btw
  • Powervilt Powervilt € 12.50 € 3.10 per m22.56 ex btw
  • Vinyl Vinyl € 12.50 € 3.10 per m22.56 ex btw
per pagina
Aflopend